keskiviikko 21. toukokuuta 2014

MITÄ KUULUU?

No ei tässä pöllömpiä. Kevät tuli, kuten joka vuosi. Lämpimänä, aurinkoisena ja mukavana. Lupauksen jostain vielä hauskemmasta. Kesästä.

Pihaa on pitänyt laitella, kukkapenkkien muokkausta, kasvimaassa asustaa nyt klassikot; sipulit ja salaatit. Herneitäkin tuli maahan. ei nokkaan. Löysimme lisäksi mansikoita tontilta, nekin pelastimme ja laitoimme kasvimaan nurkkaan asumaan. Sitä toki emme tiedä tuleeko yhtään mansikkaa, ja mitä lajiketta, ovat varmaan asuneet tontilla tosi pitkään.

Sairauden kanssa alan olla sinut. Kipupäiviä on, mutta nyt olen opetellut ottamaan niitä inhoja lääkkeitä aamuin illoin. Panadolia siis. Gramman. Polttelukipuun otan Buranaa. Kyllä tämä tästä. Ei artroosiin kuole. Se vaan vähän hidastaa. Mutta ei se sen kummempaa. Minä olen kovempi kuin tuo nivelrikko. 

Tänä kesänä aioin nauttia, kesästä, auringosta, liikunnasta ja elämästä. En aio jäädä lepäämään sohvalle. Syksystä ei tiedä ja talvi sen päälle pitkä ja pimeä. Pitää elää tässä ja nyt. Hetkessä. Hedonistisesti, mutta viisaasti. 

Ihanaa kesää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti